Enikő vagyok, a BBweb.hu és a Landing24.hu vezető reklámszöveg-írója valamint szövegírás oktató. Segítek megtalálni az egyedi márkahangod, és megtanítalak úgy forgatni a tollat, mint Szilágyi Áron a kardot.

Habár rengeteg zseniális és hiteles marketinges van, biztosan te is észrevetted, hogy sokan még mindig manipulatív, túlhájpolt vagy éppen elcsépelt értékesítési taktikákat használnak. És mégis, néha jobban mennek ezek a borzasztó hirdetések, mint a tisztességes, normális értéket, minőséget adó termékek és szolgáltatók anyagai.

Nekem ebből lett elegem, és ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy közösséget az enyémhez hasonló értékrendű, kreativitásra nyitott emberek számára. 

A Szövegelő Klubbal az a célom, hogy zseniális, vagány és egyedi szövegekkel árasszuk el az internetet. Hiszem, hogy a te üzeneted is számít, és hogy a szavaid megváltoztathatják a világot, de a te világodat egészen biztosan.

Nincs sem időm, sem türelmem mások felesleges szövegelését hallgatni. Én mindig a lényegre törekszem, és nem rabolom mások idejét céltalan részletekkel. Láthatod, Instán sem posztolok össze-vissza mindenféle lényegtelen apróságról. Ugyanígy az ügyfeleimnek írt szövegek is célirányosak, és a tananyagaimban sincs felesleges vakerázás. Csak a színtiszta, tömör lényeg.

Tudom, mit érzel

Én is átéltem már azt, amikor egy nálam gyengébb konkurensnek nagyobb hírneve és több ügyfele lett. Én is jártam már úgy, hogy elkápráztatott egy termék reklámja, és azonnal megrendeltem, de kézhezvételkor őrületeset csalódtam

Az ilyen negatív érzések keltették bennem életre a tenni akarást. Változást szeretnék hozni a magyar vállalkozók életébe azáltal, hogy megtanítom nekik a kiváló szövegírás technikáját. Hiszem, hogy a jó emberek jó eszközökkel a kezükben komoly sikereket érhetnek el.

Ezek a tapasztalatok segítenek szövegírói pályámon

👩‍🏫 Az első diplomám magyartanárként szereztem meg, ráadásul magyar mint idegen nyelv specializációval. A 2018/2019-es tanévben Fulbright ösztöndíjjal az ohioi Cleveland State Universityn tanítottam magyar nyelvet angol anyanyelvű diákoknak. Ez azt jelenti, hogy pontosan el tudom magyarázni nyelvünk legbonyolultabb működéseit is.

👩‍🔬 Innen a neveléstudományi kutatások felé fordultam, ami arra a kérdésre keresi a választ, hogy hogyan tanítsunk hatékonyan. 2018-ban summa cum laude doktoráltam tanterv- és tananyagfejlesztés témában. Innen tudom például, hogy milyen hosszú mondatot képes felfogni egy átlagos magyar felnőtt, és hogy életkor szerint mekkora betűméretre van szüksége az olvasóknak. Tehát ha valamihez értek, az a hatékony tartalomgyártás.

🎓 Írtam már PR cikkeket napilapokba és női magazinokba, TV-s reklámszövegeket, rádió reklámokat helyi és országos sugárzásra, weboldal szövegeket, közösségi média posztokat, online hirdetéseket, valamint hírleveleket. Mivel eddig a pillanatig nem létezett magyar nyelvű reklámszövegíró képzés, nagyjából minden létező magyar és angol nyelvű szakirodalmat elolvastam, többször végignéztem a legnevesebb külföldi reklámszakemberek videóit és interjúit, és 

mindent alaposan kijegyzeteltem magamnak. Ezt a többezer órányi tanulást és tapasztalatot szeretném neked is átadni a Szövegelő Klubban és a Szövegelj! intenzív tanfolyamon.

Néhány számadat, amire büszke vagyok

A legproduktívabb évemből (2022)

0 +
Weboldal és landing oldal szöveg
0 +
Hírlevél
0 +
Blog poszt
0 +
Közösségi média poszt
0
TikTok követőt generáltak organikusan a szövegírás tippjeim 3 hónap alatt
0
bevételt hozott az ügyfelemnek a legjobb hírlevelem egyetlen éjszaka alatt

Legfőbb kitüntetéseim és díjaim

melyeket az oktatásban végzett munkásságomért kaptam

Fulbright ösztöndíj

2018/2019

Új Nemzeti Kiválóság Program

2017/2018

Magyar Tudományos Akadémia Junior Kutatói Díj

2015. és 2014.

Korábbi és jelenlegi ügyfeleim, akikről már talán te is hallottál

Túl a szavakon:

közösségben

gondolkodunk

Hallottál már a tömeg bölcsessége kifejezésről? Ez arra utal, hogy amikor problémamegoldásról, döntéshozatalról és innovációról van szó, egy nagyobb közösség együtt sokkal jobb megoldásra tud jutni, mintha egy-egy elszigetelt szakértőre hagyatkoznánk.

Tanári múltamból fakadóan mélyen hiszek a tömeg bölcsességében. Épp ezért a Szövegelő klubtagok nem csak tanulnak: itt együtt írjuk meg a siker szavait. Habár viszonylag a saját tempódban dolgozhatod fel a leckéket, a havi tematikának és a rendszeres gyakorlatoknak köszönhetően mégis együtt fogunk haladni. 

Egy közösség része leszel, ahol hozzád hasonló embereket ismerhetsz meg, a tiedhez hasonló problémákról tudsz olvasni, és ha elakadsz, mindig lesz valaki, aki segít neked talpra állni. Összeadott tudásunknak köszönhetően folyton inspiráljuk és motiváljuk egymást, és ha ez nem lenne elég, a műhelymunkák, workshopok és több napos klubtáborok során még inkább elmélyítheted gyakorlati tudásod és kapcsolati hálód is.

Így reagálnak az ügyfelek, miután először elolvassák az általam írt szövegeket

Visszajelzések a TikTok oktatóvideóimra

Így tudok neked segíteni a szövegírásban

Szövegelő Klub

Előfizetéses rendszerű online tanulói közösség, ahol a saját tempódban sajátíthatod el a szövegírás csínját-bínját.

Intenzív szövegírás képzés

8 alkalmas élő képzés kiscsoportos formában, mely államilag elismert tanúsítványt és oklevelet ad.

Személyes konzultáció

60 perces egyéni konzultáció egy általad választott témában. Díja: 50.000 Ft + ÁFA