Tanulj meg olyan szövegeket írni, melyek felpörgetik
!

A kapukat ekkor zárjuk:

2024. január 14. éjfél

Countdown Expired!

A klub,
ahol minden szóval

több leszel

Képzeld el, hogy az idei karácsonyi kampányod alatt a követőid felfigyelnek az üzeneteidre, és a tavalyinál sokkal több megrendelést adnak le. Ez a magabiztos és hatásos szövegeidnek köszönhető, hisz a Szövegelő Klubban megismerted a szavakban rejlő erőt.

Hónapról hónapra olyan írástechnikákat sajátítottál el, melyekkel végre tényleg átmegy az üzeneted; a klubnak köszönhetően pedig mindig naprakészek a szövegeid, és bármilyen kihívást meg tudsz ugrani – legyen az egy landing oldal vagy épp az ünnepi kampányod szövege. A Szövegelő Klubbal ez a ragyogó jövő vár rád.

Csatlakozz most alapítótagként, és tanulj az első államilag elismert szövegírás képzés tananyaga alapján a legvagányabb szövegíró közösségben!

Te is éreztél már így?

Egy örökkévalóságig tart, mire bármit is megírok, mert állandóan elbizonytalanodom. Szó szerint 30 percig is eltarthat, mire megírok egy egyszerű válasz e-mailt.

Türelmes ember vagyok, de az, hogy ennyi idő után semmit sem sikerült eladnom, már kezd fárasztó lenni.

Már két éve megvettem a saját domain címem, de azóta sem kezdtem vele semmit… Végre szeretnék elindulni az utamon!

Megőrjít a csend. Felteszek egy kérdést sztoriban, és senki sem válaszol. Kirakok egy posztot, de alig jönnek rá a reakciók.

Próbálkoztam már szövegírás technikákkal, de nem merem közzétenni az írásaimat. Egyszerűen nem úgy hangoznak, mint én.

Leírva sosem hangzik olyan jól az üzenetem, mint a fejemben. Valahol a fejem és a billentyűzet között minden elveszik.

Nem vagy egyedül!

A Szövegelő Klub egy olyan szövegíró tanfolyam, ahol kisvállalkozók és marketing szakemberek pont ezeket a nehézségeket küzdik le együtt.

Formáld szavakkal

a jövőd!

Egy év alatt teljesen átalakítjuk az írásbeli kommunikációd, az első betűtől az utolsóig!

EGY JÓ
SZÖVEG
CSODÁKAT
TESZ A

EGY JÓ SZÖVEG CSODÁKAT TESZ A

márkáddal

Igenis írhatsz olyan szöveget, ami úgy hangzik, ahogyan te beszélsz, és ami megszeretteti az emberekkel azt, amit kínálsz.

Igenis írhatsz olyan szöveget, ami hiteles és hű a saját hangodhoz, és anélkül is meggyőző, hogy tolakodó lennél.

Itt a
helyed, ha...

Kisvállalkozó vagy

És szeretnéd a szövegeiddel is kifejezni terméked, szolgáltatásod valódi értékét és minőségét.

Marketingben is dolgozol

Például webdizájner, grafikus, PPC-s, SEO-s vagy virtuális asszisztens vagy, és többet akarsz nyújtani az ügyfeleidnek.

Érdekel a szövegírás

Talán pályaváltáson gondolkodsz, vagy egyszerűen csak kreatívabbá szeretnél válni.

A Szövegelő Klub segítségével...

2-3x gyorsabban fogsz írni

Ne gyötrődj egész nap egyetlen hírlevél miatt. A Klubban megismert online eszközök, háttérkutatási technikák és egyedi szövegírás gyakorlatok arzenáljával feleannyi idő alatt képes leszel bármilyen szöveg megírására.

Örömmel és ötletekkel telve fogsz írni

Többé nem fogod a házimunkák befejezéséig halogatni a havi hírleveleid megírását. Abban a pillanatban képes leszel szöveggé formálni a gondolataidat, amint leülsz a számítógép elé - anélkül, hogy a gonosz belső kritikusod suttogna a füledbe.

Egyértelműen és pontosan fogsz fogalmazni

Vidd fel az unalmas, kesze-kusza szövegeket a padlásra. A Klubban megtanulsz egyből a lényegre térni és megtanulsz kitűnni a tömegből. Mindezt úgy, hogy senki másra nem fogsz hasonlítani!

Nyomulásmentesen fogsz eladni

Van egy éhes közönség, akinek pontosan arra van szüksége, amit te kínálsz. A Klubban megtanulod, hogyan érd el őket meggyőző, hatékony és eredményes szövegekkel anélkül, hogy idegesítően az arcukba másznál.

Írd meg a sikersztorid!

EZ AKÁR TE IS LEHETSZ

...mindezt kevesebb idő alatt elérheted, mintha végignéznél egy sorozatot!

BETTI 2 HÓNAP TAGSÁG UTÁN EZT MONDTA:

A klub,
ahol minden szóval

több leszel

Képzeld el, hogy a követőid felfigyelnek az üzeneteidre, és a tavalyinál sokkal több megrendelést adnak le. Ez a magabiztos és hatásos szövegeidnek köszönhető, hisz a Szövegelő Klubban megismerted a szavakban rejlő erőt.

Hónapról hónapra olyan írástechnikákat sajátítottál el, melyekkel végre tényleg átmegy az üzeneted; a klubnak köszönhetően pedig mindig naprakészek a szövegeid, és bármilyen kihívást meg tudsz ugrani – legyen az egy landing oldal vagy épp az ünnepi kampányod szövege. A Szövegelő Klubbal ez a ragyogó jövő vár rád.

Csatlakozz most, és tanulj az első államilag elismert szövegíró tanfolyam tananyaga alapján a legvagányabb szövegíró közösségben!

Mert a jó szöveg

nélkülözhetetlen

Habár rengeteg zseniális és hiteles marketinges van, biztosan te is észrevetted, hogy sokan még mindig manipulatív, túlhájpolt vagy éppen elcsépelt értékesítési taktikákat használnak. És mégis, néha jobban mennek ezek a borzasztó hirdetések, mint a tisztességes, normális értéket, minőséget adó termékek és szolgáltatók anyagai.

Nekem ebből lett elegem, és ezért döntöttem úgy, hogy létrehozok egy közösséget az enyémhez hasonló értékrendű, kreativitásra nyitott emberek számára. 

A Szövegelő Klubbal az a célom, hogy zseniális, vagány és egyedi szövegekkel árasszuk el az internetet. Hiszem, hogy a te üzeneted is számít, és hogy a szavaid megváltoztathatják a világot, de a te világodat egészen biztosan.

Nincs sem időm, sem türelmem mások felesleges szövegelését hallgatni. Én mindig a lényegre törekszem, és nem rabolom mások idejét céltalan részletekkel. Láthatod, Instán sem posztolok össze-vissza mindenféle lényegtelen apróságról. Ugyanígy az ügyfeleimnek írt szövegek is célirányosak, és a tananyagaimban sincs felesleges vakerázás. Csak a színtiszta, tömör lényeg.

Túl a szavakon:

közösségben

gondolkodunk

Hallottál már a tömeg bölcsessége kifejezésről? Ez arra utal, hogy amikor problémamegoldásról, döntéshozatalról és innovációról van szó, egy nagyobb közösség együtt sokkal jobb megoldásra tud jutni, mintha egy-egy elszigetelt szakértőre hagyatkoznánk.

Tanári múltamból fakadóan mélyen hiszek a tömeg bölcsességében. Épp ezért a Szövegelő klubtagok nem csak tanulnak: itt együtt írjuk meg a siker szavait. Habár a saját tempódban dolgozhatod fel a leckéket, a havi tematikának és a rendszeres gyakorlatoknak köszönhetően mégis együtt fogunk haladni. 

Egy közösség része leszel, ahol hozzád hasonló embereket ismerhetsz meg, a tiedhez hasonló problémákról tudsz olvasni, és ha elakadsz, mindig lesz valaki, aki segít neked talpra állni. Összeadott tudásunknak köszönhetően folyton inspiráljuk és motiváljuk egymást, és ha ez nem lenne elég, a műhelymunkák, workshopok és több napos klubtáborok során még inkább elmélyítheted gyakorlati tudásod és kapcsolati hálód is.

Ezt kapod

a klubtól

  • Már 20+ órányi videós tananyag, valamint számos nyomtatható segédlet és feladat vár rád
  • Havonta más-más témát járunk körbe oktatóvideók és feladatok segítségével.
  • Gyakorlatorientált klub, ahol 30 fős chat-csoportokba vannak osztva a tagok, így könnyebb a kommunikáció, és a konkurenseidtől sem kell félned
  • Minden fontosabb szezonális kampányra közösen fogunk felkészülni.
  • A havi kérdezz-felelek élőben, ahol bármilyen szakmai kérdésedre válaszolok.
  • Online műhelymunkákban vehetsz részt, ahol az elméleti tudást a gyakorlatban is elmélyítjük, mindezt kiscsoportos formában.
  • Egy igazán támogató és inspiráló közösség tagja leszel, ahol ötleteket meríthetsz, és segítséget is kérhetsz másoktól.

Az első államilag elismert szövegíró tanfolyam tematikája alapján

Szövegírás témák

Megismerkedsz az etikus reklámszöveg-írással, valamint a Gazdasági Versenyhivatal által támasztott szabályozásokkal annak érdekében, hogy saját szövegeid ne sértsék más felek érdekeit és jogait.

Átismételjük a magyar helyesírás és központozás legfőbb tudnivalóit, valamint a magyar mondatszerkesztés jellemzőit és kötelező elemeit, így például a téma-réma, valamint a fókusz-topik nyelvi elemeket. Megismerkedsz a szavak hangulatkifejező erejével, valamint az írott magyar nyelv kommunikációs stílusaival, a stílusrétegekkel és stílusárnyalatokkal is.

Megtanulod a szövegírást megelőző brief készítés folyamatának első, célpiaccal kapcsolatos részét: hogyan válaszd ki a célpiacodat, hogyan építsd fel a buyer personád, és hogyan mérd fel a célpiac igényeit és jellemzőit. Elsajájítod, hogyan pozícionáld a saját terméked/szolgáltatásod annak érdekében, hogy szöveged minél több vásárlót hozzon.

Megtanulod a szövegírást megelőző brief készítés folyamatának első, célpiaccal kapcsolatos részét: hogyan válaszd ki a célpiacodat, hogyan építsd fel a buyer personád, és hogyan mérd fel a célpiac igényeit és jellemzőit. Elsajájítod, hogyan pozícionáld a saját terméked/szolgáltatásod annak érdekében, hogy szöveged minél több vásárlót hozzon.

Tisztázzuk a márkád üzleti üzenetét annak érdekében, hogy ügyfeleid valóban meghallják azt. Ehhez a feladathoz a történetmesélést hívjuk segítségül, így megismerkedsz egy storytelling technikával, és megalkotod a saját üzleted sztoritérképét. Megismered a reklám célú kommunikáció különböző stílusrétegeit, és a megismert stílusrétegekből ki tudod választani a vállalkozásodnak leginkább megfelelő kommunikációs stílust.

Megismered az on-page SEO alapjait, aminek birtokában olyan keresőoptimalizált szövegeket tudsz létrehozni, melyek várhatóan jobban fognak teljesíteni az internetes keresések során.

Közösen megírjuk a weboldalad keresőoptimalizált, várhatóan magasan konvertáló főoldal-szövegét.

Közösen megírjuk a weboldalad bemutatkozó aloldalának keresőoptimalizált, várhatóan magasan konvertáló szövegét.

Közösen elkészítjük a szolgáltatásaid olvasmányos, érdekes, célratörő és keresőoptimalizált leírásait.

Közösen elkészítjük a fő terméked vagy szolgáltatásod értékesítési vagy konverzió célú landing oldalának keresőoptimalizált szövegét.

Közösen elkészítünk egy olvasmányos, informatív és keresőoptimalizált blog posztot, aminek segítségével a weboldalad egyre előrébb fog kerülni az organikus keresések találati listáján.

Megismerkedsz az e-dm (online hírlevelek) típusaival, jellemzőivel, valamint a hírlevél-automatizmusok szerkezeti felépítésével. Ezek birtokában képes leszel személyre szóló, célzott marketing üzenetet írni a célközönséged számára. Ehhez meg fogod ismerni az online adatbázisok szerepét és a szegmentálás jelentőségét is.

Képes leszel olyan frappáns hirdetési szövegeket írni, amelyek megfelelnek az aktuális GVH elvárásoknak, és melyek várhatóan magas konverziót fognak elérni.

Olyan keresőoptimalizált termékleírásokat fogsz készíteni, melyek nagyobb organikus forgalmat tudnak generálni a webáruházad számára.

Less be a klubba

A Szövegelő Klubtagok visszajelzései

Őszintén szólva te vagy az első, akinél szakmabeliként azt éreztem, hogy tényleg tud újat és hasznosat mondani. Nagyon inspiráló volt, és szuper gyakorlatias, amit külön köszönök! 😊

Katalin

Én imádtam a mait, mert adtál új nézőpontot is, és végre nem "klasszik" ingyenes webinárt hallhattunk. 😊 Engem meggyőztél, csatlakozom a klubhoz. 😉

H. Klaudia

Én is szakmabeli vagyok, és csomó inspirációt kaptam, lendületet, gondolatot, amit tovább tudok vinni 😊

H. Dorottya

Fantasztikus volt, régóta tervezek kampányt, de az itt hallottak alapján tuti megtervezem az elsőt! 😊

B. K. Eszter

Szintén szakmabeli vagyok, és annyira jó volt ennyire gyakorlatias megközelítést hallani. 🙏

A. Tímea

Fantasztikus voltál, köszönöm! 🥰 Junior szövegíró vagyok egy ügynökségnél, és voltak inspiratív részek a maiban. 😊

J. Mónika

Így lehetsz te is
profi
szövegelő

3 lépésben

Összegezve, hogy mi mindent kapsz

Hetente egy új tananyag

Videós formájú, bármikor visszanézhető tananyag a szövegírásról, marketingről vagy értékesítésről

Értéke: 80.000 Ft / hó

Havonta egy élő Q&A

A kérdezz-felelek szekció előtt felteheted nekem a kérdéseid, amiket élő videóban megválaszolok.

Értéke: 50.000 Ft / hó

Networking lehetőség

A zárt közösségünkben hozzád hasonló kisvállalkozók, marketing szakemberek vagy épp pályaváltók vannak, akikkel bármikor kapcsolódhatsz.

Értéke: felbecsülhetetlen!

Bónusz szövegírás formulák, segédanyagok, készre írt sablonok

Ezek a bónuszok 4 év munkám eredményei. Az aktuális leckék mellé olyan mintákat, sablonokat, keretrendszereket és azonnal használható puskákat kapsz, amik hatalmas erőfeszítést, időt és kiadást spórolnak meg neked.

Értéke: 20.000 Ft / hó

Visszajelzés és véleményezés workshop

Csatlakozz a valós idejű véleményező workshopomhoz havonta egyszer, ahol a klubtagok beküldött e-mailjeit, blogbejegyzéseit, weboldalait, főcímeit és egyéb szövegeit véleményezem.

Értéke: 50.000 Ft / hó

A SZÖVEGELŐ KLUB TELJES ÉRTÉKE 200.000 Ft/HÓ

Ezzel szemben a te befektetésed 9900 Ft/hó

Tudd, hogy hatalmas értéket kapsz ebben a Klubban. A fenti árak nem túlárazottak – amikor ügyféllel dolgozom, ilyen árakat kérek el.

A másik alternatívád:

Felbérelsz egy szövegírót

Felbérelsz egy nagyágyút.

A neves és eredményorientált szövegírók 150.000 Forintot, vagy annál is többet elkérhetnek egyetlen landing oldalért, az igazán profik pedig ezen felül még jutalékot is kérnek a konverziók után. Ez a legtöbb kisvállalkozó számára vállalhatatlan összeg.

vagy...

Felbérelsz egy szabadúszó szövegírót, aki kimondottan kisvállalkozóknak segít.

Ők a kisvállalkozók számára jóval pénztárcakímélőbb áron dolgoznak. Sokan választják ezt az utat, ám végül mégsem elégedettek ezzel az eredménnyel. 

Ez nem feltétlenül volt a szövegíró hibája, viszont iszonyú nehéz olyan embert találni, aki…

Ne érts félre, a szövegírók igenis zseniálisak (hisz én is az vagyok… 🤣). De képzeld el, hogy soha többé nem kell arra várnod, hogy valaki más megírja az új szlogened vagy hírleveled.

Én magam is nap mint nap több tízezer karaktert írok. Imádom, hogy képes vagyok bármit megalkotni, amire a cégünknek szüksége van, méghozzá azonnal.

Ha te is élveznéd ezt a szabadságot,
csatlakozz a legvagányabb szövegelő közösséghez!

Figyelem!
A Klub jelenleg nem fogad új tagokat.

Az a célom, hogy idén karácsonyra minden tagnak igazán egyedi és jól konvertáló szövegei legyenek, viszont szűkös az időnk. Mivel november végére kész kell lennünk minden szöveggel, ezért egy meghatározott tematika alapján fogunk haladni, és ebbe sajnos nem fér bele az, hogy egy későn érkezőt felzárkóztassunk.

Ne aggódj azonban, a Klub hamarosan újra megnyitja a kapuit, és te is csatlakozhatsz! 

Viszont feliratkozhatsz a VIP várólistára, így nem csak elsőként értesülsz a következő nyitásról, de egy 25.000 ft értékű ajándékot is kapsz tőlem:

MÉG ENNYI IDŐD VAN JELENTKEZNI:

Countdown Expired!

Tagsági díj

Melynek árát garantáltan visszakeresed az itt megírt szövegekkel

A KLUB JELENLEG NEM FOGAD ÚJ TAGOT.

Iratkozz fel a VIP várólistára, hogy elsőként értesülj a következő nyitásról:

INGYENES
email marketing minikurzus

Van egy emailcímlistád, de…

🫣 nem igazán mersz értékesítés célú leveleket küldeni nekik, mert nem akarsz túlságosan nyomulós lenni?

😩 nem tudod, milyen témájú leveleket küldj nekik annak érdekében, hogy több vásárlód legyen?

😵‍💫 nem akarod elárasztani a postafiókjukat levélszeméttel, nehogy megutáljanak?

Ha legalább az egyik igaz rád, akkor nézd végig ezt a 30 perces, INGYENES minikurzust, és építs fel egy olyan hírlevél kampányt, amivel negatív érzések nélkül sokszorozhatod meg az eladásaidat! 📈

Gyakran Ismételt Kérdések

A Klub pont úgy működik, mint egy Netflix vagy HBO előfizetés. Az első alkalommal megadott bankszámláról a tagságod hónapfordulóján a Stripe rendszere levonja a havidíjat egészen addig, míg le nem mondod azt.

Bár nagyon sajnálnánk, ha elégedetlen lennél a klubbal, mégis elfogadjuk a döntésed. A tagságodat legkésőbb a megújulás előtti napig bármikor le tudod mondani a tanulói felületeden. Az előfizetésed az aktuális időszak végéig érvényes marad, azt követően pedig nem fogsz tudni hozzáférni  sem a kurzus felületéhez, sem pedig a klubhoz. A következő időszakban már nem terheljük meg a bankkártyád.

Az előfizetés lemondását követően bármikor újra csatlakozhatsz a Szövegelő Klubhoz. Azonban a második lemondást követően örök érvénnyel vonjuk vissza a tagságodat, így többé nem fogsz tudni csatlakozni.

Azért döntöttünk a szigorú szabályok mellett, mert a képzés anyagai egymásra épülnek, és csak akkor tudjuk garantálni a fejlődésedet, ha folyamatosan részt veszel.

Kizárólag online bankkártyás fizetést tudunk elfogadni, mert ez biztosítja, hogy automatikusan megújul a klubtagságod.

A Szövegelő Klub tanmenetét spirális elrendezéssel építettem fel. Ez azt jelenti, hogy körbe-körbe haladunk a témákkal. Először csak a felszínt kapargatjuk, majd hónapról-hónapra egyre mélyebben megyünk bele a témákba.

Emiatt nem tudom azt garantálni neked, hogy amikor becsatlakozol, már minden videós anyag elérhető lesz számodra az adott témában – arról nem is beszélve, hogy ha csak az elméletét sajátítod el egy témának, attól még nem válsz jobb szövegíróvá. Az írásoktatás elválaszthatatlan része a gyakorlat, amit itt a Klubban tengernyi támogatással tudsz igénybe venni.

Először is legyen egy laptopod vagy asztali géped. Ezen kívül, ha szeretnél becsatlakozni az online műhelymunkákba, Q&A eseményekbe és online workshopokba, érdemes beruházni egy csiptetős mikrofonra (a 3-4000 Forintos már teljesen jó), és mindenképp legyen webkamerád (a laptop beépített kamerája is teljesen jó), hogy lássuk az arcod és a kézjelzéseid, amikor csoportban dolgozunk. 

Szoftverek tekintetében kizárólag ingyenes applikációkat fogunk használni. Ezekről a csatlakozást követően, az onboarding folyamat részeként mindent megtanulsz. 

Mivel a Szövegelő Klub a tanulásról szól, ezért a számla is “Oktatás” tételről szól. Ezt bármilyen ÁFA-körös cégben el tudod számolni költségként.

A közös tanulás szintén az online térben zajlik, ráadásul nem feltétlenül egy időben, így emiatt nincs okod az aggodalomra. Amennyiben úgy döntesz, hogy befizetsz valamelyik online műhelymunkára, akkor természetesen érdemes élőben megjelenni. 

Abszolút! Az itt tanított fogalmak és elvek nem korlátozódnak egyetlen nyelvre sem; a 18 témakörből egy szól kimondottan a magyar nyelv specialitásairól. Bár a leckék magyar nyelven vannak, a koncepciókat és elveket bármilyen kultúrkörben tudod alkalmazni. 

Mindenek előtt szeretném tisztázni, hogy ez nem egy személyes tréning, így nem feltétlenül kapsz tőlem személyre szabott értékelést. Azonban minden hónapban tartok egy élő visszajelző  szemináriumot, ahol több más tag szövegeivel együtt a tiedre is adhatok visszajelzést. Itt megdöbbentően sokat tanulhatsz a többi klubtag visszajelzéseiből is. A legtöbb visszajelzés általánosan alkalmazható, így érdemes ezeken végig figyelni. 

Ezen kívül a klubban kereshetünk neked egy vagy több tanulópárt, akikkel egymás szövegeit is tudjátok értékelni. 

Nos, erre válaszoljon helyettem az egyik klubtag, Barbi:

“Most értem a végére a Black Friday videónak. Hát, szövegíróként dolgozok, közgázt végeztem, és én is azt tudom mondani, hogy abszolút megérte eddig az előfizetés! 😊”

A lényeg: Ha úgy érzed, hogy te vagy a legjobb, legmeggyőzőbb, legbefolyásosabb, legjobb eredményeket elérő szövegíró az országban, akkor hagyd ki a klubot. Ha azonban olyan vagy, mint mi, és mindig nyitott vagy a tanulásra, csatlakozz hozzánk!